Направете ги овие 4 работи уште вечерва! Ќе ја истерате лошата енергија од животот! - Македонија Денес

Направете ги овие 4 работи уште вечерва! Ќе ја истерате лошата енергија од животот!

Опомена!!!

За среќа во животот е важно како се чувствувате секој ден.

Изгледот на животниот и работен простор е доста важно за позитивната енергија и вашето расположение.

енергија

Чистотата и работите кои ги држите во собата и како тоа како влијаат врз тоа и затоа ако сакате да ја исфрлите негативната енергија послушајте ги следните четири совети:

енергија

Воздух

Во просториите држете билки затоа што тие се филтри на негативна енергија. Исто така, редовно отворајте ги прозорите и дозволете и на светлината и чистиот воздух да влезат во вашиот дома.

Дамки

Валканите работи и облека со дамки привлекува негативна енергија. Затоа потрудете се гардеробата, но и мебелот и кујната да ви биде чисти.

kuhinja15

Мириси

Ставете лаванада во соба или прскајте етерични масла од лаванда, роза и слично. Важно е да постигнете чувство ана свежина и мирисот на воздухот во вашиот дом да ви се допаѓа и да ви одговара.

Музика

Нема подобар начин да привлечете добра енергија во домот од музиката. Пуштајте добра музика и ќе внесете позитивна енергија во вашите мисли и домот. Не размислувајте негативно и дозволете им на убавите работи да влезат во вашите мисли, дом и живот.

dreamstime_s_21976691-700x352

Исчистете го тепихот со еден потег: Ќе блеска како нов, без перење и триење!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »