*Плаќањето на избраните пакети е на 3 рати на месечно ниво:

Превземи: пакет/понуди Зима 2017/2018: ТУКА – позиции и ценовник: ТУКА – (Google Analytic) за 10 месеци период Јануари-Ноември 2017: ТУКА

контактinfo@makedonijadenes.com.mk, marketing@makedonijadenes.com.mk

phone-icon+389 78 38 50 60

 

вашето име / Your Name (*)

вашиот е-маил / Your E-mail (*)

предмет / Subject (*)

вашата порака / Your message (*)