контактinfo@makedonijadenes.com.mk

phone-icon+389 78385060

 

Директор:

Ime i Prezime, funkcija

 

Главен и одговорен уредник:

Маја Костовска, Новинар и директор на одделот за тренинг и едукација за интернет медиуми

 

Редакција:

Д-р.Славчо Неделковски,

Надица Спасовска

Д-р.Вероника Ефремова

Славица Танева

Мирослав Трајковски

Маја Ристовска

Петар Николовски

 

 

Адреса:

Димитрије Чуповски бр.5, 1000 Скопје, Република Македонија

 

вашето име / Your Name (*)

вашиот е-маил / Your E-mail (*)

предмет / Subject (*)

вашата порака / Your message (*)