УРНЕБЕСНО: Тепачка на индиски бодибилдери намачкани со масло ќе ве насмее до солзи! - Македонија Денес

УРНЕБЕСНО: Тепачка на индиски бодибилдери намачкани со масло ќе ве насмее до солзи!

Опомена!!!

Тепачка на индиски бодибилдери намачкани со масло ќе ве насмее до солзи!

Најновиот филм од боливудската  продукција под име „И“ ја следи приказната на бодибилдер кој лудо се вљубува во супермодел, но група на лоши момчиња ќе го повредат.  

591304_indijski-matriks-foto-youtube-aascars-tv_f

На него му останува да го преживее овој хендикеп и да живее „среќен крај“ со неговата девојка од сништата. Како и сите филмови од оваа продукција и овој обилува со комични сцени, а овој инсерт е можеби еден од најсмешните делови. Тепачка на бодибилдери намачкани со масло, со забавени сцени како од филмот „Матрикс“ ќе ве насмее до солзи.

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »