Нарачал модерна маица преку интернет: Пристигнала и цел свет плаче од смеа! (фото) - Македонија Денес

Нарачал модерна маица преку интернет: Пристигнала и цел свет плаче од смеа! (фото)

Опомена!!!

Кога ќе видите што му стигнало и како му стои и вас ќе ве заболи стомак од смеење.

Купувањето преку интернет можеби е поевтино и полесно отколку шетање по продавници, но исто така е ризично.

Тоа го докажува случајот на Џереми Расел , кој се набилдал, па на интернет сакал да си купи една од оние маици кои ги носат бодибилдерите.

Но, наместо маица која ќе ги истакне неговите мускули, Џереми добил – фустан!

“Ја нарачав маичката на Амазон, а тие ми испратија фустан. Единствената добра работа е што мојот задник изгледа одлично во него”, напишал Џереми, кој целата работа ја свртел на шега.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »