Танчарите ги заземаа позициите: Тоа што следи е нешто најдобро што ќе го видите денес (видео) - Македонија Денес

Танчарите ги заземаа позициите: Тоа што следи е нешто најдобро што ќе го видите денес (видео)

Опомена!!!

Избор на музиката е секогаш важен ако сакате да направите совршена изведба. Оваа група танчари одбрале неколку од најпознатите хитови  на кои приредија совршен перформанс.

Ги заземаа своите положби, а тоа што следело ги воодушеви сите во салата.

Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Amazing dance by viralpicks

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »