Повеќе од 8 милиони прегледи: Целиот свет плачеше поради оваа снимка (видео) - Македонија Денес

Повеќе од 8 милиони прегледи: Целиот свет плачеше поради оваа снимка (видео)

Опомена!!!

Во Русија е популарно да имате камера во автомобил и да снимате се што се случува на патиштата. Така ова видео прикажува низа различни ситуации на взаемна помош и поддршка.

На снимката се прикажани луѓе кои излегуваат од автомобил и помагаат бабичка да премине улица, тргаат животни од пат, им помагаат на другите луѓе на кои има се дупнала гумата. Едноставно луѓе прикажани на оваа снимка прават добри дела. ..

Има надеж за човештвото!

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »