Ќе се згрозите ли од овој тренд? Еве што тие ставиле на нозете, ви се допаѓа ли? (фото) - Македонија Денес

Ќе се згрозите ли од овој тренд? Еве што тие ставиле на нозете, ви се допаѓа ли? (фото)

Опомена!!!

Можеби до сега тоа не беше модерно, но девојките во Бразил се решија за нови изглед на ноктите на нозете. Со оглед дека е тешко тие нокти да досегнат некоја должина, жените преферираат  надградба.

Мислењата се поделени. Некои мислат дека е уредно и хигиенски, додека другите пак имаат критичко мислење – не може да се носи секој вид на обувки и изгледа невкусно.

Дали вам ви се допаѓа и дали вие би сте го следеле овој тренд?

9e50eb64b84fc8927548a6b690166d4b

53e7a9e146adee8fe68ef4973e567176

653cc5aeeae3b66267a0ef2e9141adee

9405495402_51f1434dfb_b

article-2110682-120ACC5B000005DC-774_306x389

long-nails-21

Screenshot_1

Toenails-e1436532026782

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »