За 24 часа ова видео собрало 40 милиони прегледи, кога ќе го погледнете се ќе ви се разјасни - Македонија Денес

За 24 часа ова видео собрало 40 милиони прегледи, кога ќе го погледнете се ќе ви се разјасни

Опомена!!!

Ново видео со едноставен назив  “Body Image“  кое се појавило на Фејсбук страната на уметничката Џоди Стил го воодушеви корисниците на социјалните мрежи.

Кога е објавено видеото за само 24 часа го погледнале повеќе од 40 милиони пати,а поглднете и зошто.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »