Знаете ли за што служат наборите на бебешката облека? (видео) - Македонија Денес

Знаете ли за што служат наборите на бебешката облека? (видео)

Опомена!!!

Наборите на рамениците на бебешката облека имаат важна улога. Им го олеснуваат животот на родителите.

Понекогаш производите со потполно едноставна намена имаат карактеристики кои воопшто не ги знаеме. Веројатно сте забележале набори на рамениците на бебешката облека, но сте мислеле дека тоа е поради некоја мода или полесно кроење. Меѓутоа и овој крој има своја цел.
Наборите на рамениците на бодињата за бебињата всушност служат кога ќе се извалка детето, да не морате да ја соблекувате облеката преку главата на бебето.

Во прашање е едноставен трик кој ќе ви заштеди време и енергија така што ќе го раширите делот околу вратот на бебето и ќе повлечете надолу. Погледнете како тоа го прави една искусна мајка која решила да го сподели со сите.

Како бебињата кажуваат “Те сакам”?

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »