Зимски тренд: Кратка боб фризура(фото) - Македонија Денес

Зимски тренд: Кратка боб фризура(фото)

Опомена!!!

Дали во последно време сте размислувале да ја скратите косата? Ако е така, сега е идеално време да го направите тоа.

Кратката боб фризура – стана хит фризура за оваа зима, а тоа го докажуваат и бројните влијателни блогерки, кои веќе ја скратија својата коса…

Зошто ја сакаме боб фризурата?

Многу едноставно, бидејќи боб фризурата е апсолутно модерен избор кој се вклопува со францускиот шик и изгледа одлично како на тенка и на погуста коса.

Боб фризурата се препорачува за зима од две причини. Првата причина се однесува на капите. Боб фризурата изгледа одлично под речиси сите шапки и капи, што е идеално за студените зимски денови. Од друга страна, косата во боб фризурата е доволно долга за да ви го грее вратот, а сепак доволно кратка да не се заплеткува во шалот.

Секако, со боб фризурата, имаме win-win ситуација!

5 главни нијанси на коса за новата сезона(фото)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »