Зимска брачна идила: Погледнете како Ноле и Јелена уживаат на планина(фото) - Македонија Денес

Зимска брачна идила: Погледнете како Ноле и Јелена уживаат на планина(фото)

Опомена!!!

Ред работа, ред уживање. Така Новак Ѓоковиќ го поминува времето во италијанскиот ски центар Вал Гардена.

Тој секојдневно и вежба (без рекет) за да ја зајакне раката по операцијата на лактот.

Во паузите, Ноле времето го поминува со своето семејство. Сите уживаат заедно во убавините кои ги носи зимата со себе и редовно се “фалат” на социјалните мрежи.

“Налетав на ова момче на планината”, напиша сопругата на Новак, Јелена покрај нивната заедничка фотографија.

Пред да стане госпоѓа Ѓоковиќ: Јелена пред 9 години со костенлива коса и препознатлив скромен стил(фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »