Жирито на нозе: Фантастично девојче од Бугарија приреди сензација во „Пинк ѕвездички“(видео) - Македонија Денес

Жирито на нозе: Фантастично девојче од Бугарија приреди сензација во „Пинк ѕвездички“(видео)

Опомена!!!

Настапот на ова девојче е неверојатен.

„Пинк ѕвездички“ се популарни ширум регионот, а во најновата емисија сите пофалби заминаа на сметка на едно девојче од Бугарија која имаше одличен настап.

Кога ова девојче почнало да пее целото жири се најде на нозе, а Гоца Тржан посебно спектакуларно реагирала. Просто не можела да се контролира, па од возбуда тропала со нозете по подот, со неверојатен израз на лицето!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »