Жесток руски темперамент: Прво се судриле, а тогаш започна општа тепачка (видео) - Македонија Денес

Жесток руски темперамент: Прво се судриле, а тогаш започна општа тепачка (видео)

Опомена!!!

Ваквите инциденти не се реткост во Русија.

Младиот возач не го забележал знакот „стоп“, па на една крстосница удрил во комбе.  Тоа ги налутило момчињата од комбето кои веднаш излегле и почнале да го удираат возачот.

Прашање е како се би  се завршило доколку човекот од еден автомобил не излезеше да ги раздели гневните момчиња.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »