Женски зимски ракавици! - Македонија Денес

Женски зимски ракавици!

Опомена!!!

Бидете подготвени за зимата пред нас и одберете некои од овие прекрасни ракавици кои ќе ви ги загреат и заштитат рацете.

Зимските ракавици ги имате во повеќе варијанти и стилови. Повеќето зимски ракавици се плетени, меѓутоа ги имате и кожните. Кожните ракавици се многу подобри за дождливите денови, затоа што ќе ве заштитат од вода. Што се однесува пак за плетените ракавици, тие се многу попривлечни на изглед.

Погледнете ги сликите и одберете нешто по ваш вкус за оваа зима!

 

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »