Жените ширум светот зборуваат за генијалниот трик со пластично шише кое прави совршена фризура (видео) - Македонија Денес

Жените ширум светот зборуваат за генијалниот трик со пластично шише кое прави совршена фризура (видео)

Опомена!!!

Што да правите ако немате скап фен или фигаро од новата генерација кој прави совршени кадрици?

Тоа прашање си го поставиле и бјути блогерките ширум светото и ја патентираа фризурата од шише.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »