Жената во овој знак нема ерогена зона: целото нејзино тело – гори! - Македонија Денес

Жената во овој знак нема ерогена зона: целото нејзино тело – гори!

Опомена!!!

Во сексуалните односи жените родени во овој знак, даваат се од себе и воопшто не и пречи ако во кревет, таа е онаа која одредува и ја води еротската игра.

Целото нејзино тело во суштина е исклучително чувствителна ерогена зона.

Ова е жена Водолија (од 22 јануари до 20 февруари).

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »