Жената во овој знак е идеална за дом и за семејство?! - Македонија Денес

Жената во овој знак е идеална за дом и за семејство?!

Опомена!!!

Жената родена во знакот на Бик својот најголем успех го наоѓа во домот и семејството: родителите, децата и пријателите ја поттикнуваат нејзината топлина, нејзиното правилно расудување за работите, здрав разум и дискреција.

Особено карактеристично за овој знак е големото гостопримство, способноста да го организира совршено удобно својот дом, без разлика дали станува збор за маж или жена.

Биковите речиси секогаш се извонредни готвачи, големи гурмани и одлични познавачи на виното.

Спротивно на она што неговите особини би можеле да направат, Бикот е многу чувствителен на изразување на чувствата и наклонетости. Поради оваа причина, тој со задоволство учествува на прослави и забави, така што често се гледа во друштвото.

Сепак, неговата потреба за вистинско чувство и топлина, како и разбирање, го прави цврсто да се држи до мал број пријатели кои му се лојални, и тие врски се толку важни за него што честопати траат цел живот.

Тоа е БИК (помеѓу 21 април и 20 мај).

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »