Жената на Шурда по 39 години: Вака денес изгледа Весна Чипчиќ(фото) - Македонија Денес

Жената на Шурда по 39 години: Вака денес изгледа Весна Чипчиќ(фото)

Опомена!!!

Амбициозната темнокоса убавица, со црни очи и благородно држење веднаш ги освои срцата на публиката.

Кога во 1979 година се емитуваше првата епизода на серијата “Жежок ветер”, приказната за Шурда и неговата потрага по подобар живот веднаш ги освои срцата на публиката.

Во третата епизода од вкупно десет на оваа возбудлива и комична приказна се приклучува Весна Чипчиќ, која заедно со Љубиша Самарџиќ (Шурда) Миодраг Петровиќ Чкаља(Фирга) и Радмила Савичевиќ (Баба)ја одигра главната улога.

Маѓепсани од убавината и младоста на темпераментната Весна, Шурда ја жени во следната епизода, а потоа заедно се борат со секојдневните проблеми во животот и бракот.

Оваа амбициозна убавица со црни очи и отмено држење ги освои срцата на публиката, а 38 години подоцна, и таа многу се има сменето.

На следната страна погледнете како изгледа сега…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »