Жената го ризикувала животот во намера да спаси повредено куче на автопат (видео) - Македонија Денес

Жената го ризикувала животот во намера да спаси повредено куче на автопат (видео)

Опомена!!!

Автопатиштата ширум светот се неверојатно брзи. Тие се дизајнирани со намера транспортот на луѓето и товарот од точка А до точка Б се одвива колку што е можно побрзо.

Во Мексико автопатиштата имаат 4 ленти и ограничување на брзината од 140 км/ч и автомобилите никогаш не запираат. Во текот на ноќта луѓето избегнуваат возење затоа што е премногу опасна.

Веро Бонбонисито Салгадо можеме да ја видиме во ова видео како преминува еден таков пат. Таа од другата страна видела куќе кое било повредно и кое многу тешко дишело. Било само, исплашено и несигурно во иднината. Едноставно било заробено на средината на патото.

Веро собрала доволно сила и храброст да изведе такви нешто. Без страв го претрчала патот и во краток временски период  се здобила со довербата од кучето. Тоа што следело е тоа што го кренала кучето и ги избегнувала автомобилите додека се враќала назад на сигурно.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »