Земала стари хеланки и ножици, а тогаш со еден потег ги претворила во маичка (видео) - Македонија Денес

Земала стари хеланки и ножици, а тогаш со еден потег ги претворила во маичка (видео)

Опомена!!!

Менување на својот орман од летна во зимска гардероба може да биде скапо. Одредени парчиња можете да ги носите само во одредено годишно време.

Постојат бројни начини од едно парче облека да направите друго, а ова е одличен пример за тоа.

Потребни ви се хеланки и ножици, а во видеото погледнете како тоа се прави…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »