Земала стар пешкир, го натопила во цемент и го оставила да се исуши – Тоа што го направила ќе ве воодушеви (видео) - Македонија Денес

Земала стар пешкир, го натопила во цемент и го оставила да се исуши – Тоа што го направила ќе ве воодушеви (видео)

Опомена!!!

Ако имате стари пешкири, ќебиња или некои други парчиња платна и не знаете што да стори со нив, тогаш ова видео е токму за вас. Со малку работа и труд можете да направите уникатни вазни кои ќе ви го разубават дворот.

Се што ви е потребно е стар пешкир, вода, цемент и сад во кој ќе го натопите пешкирот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »