Затворете ги очите и слушнете како пее ова волшебно девојче (видео) - Македонија Денес

Затворете ги очите и слушнете како пее ова волшебно девојче (видео)

Опомена!!!

Девојче кое ќе ве маѓепса со нејзинот извонреден талент.

Едит Пјаф, Витни Хјустон, Мајкл Џексон, Елвис Присли, Дејвид Боуви… нивниот единствен глас влезе во срцата на голем број луѓе. Тој список може да се прошири со уште едно име, Анџелина Јордан. Ова девојче има 11 години, а нејзиниот глас веќе вреди како суво злато.

Не би поверувале дека му припаѓа на едно девојче:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »