За само 60 секунди од најтенка коса направете најгуста пунџа која некогаш сте ја имале (видео) - Македонија Денес

За само 60 секунди од најтенка коса направете најгуста пунџа која некогаш сте ја имале (видео)

Опомена!!!

Отсекогаш сте сакале да имате пунџа, убаво обликувана, но сте мислеле дека со вашата коса тоа е неизводливо.

Овој трик покажува дека и од најтенка коса може да се направи ваква фризура, а единственото што е потребно за неа е да имате одредена должина, преку рамниците.

Погледнете како тоа се прави во видеото.

Погледнете го и вој едноставен трик на кој сигурно немаше да ви текне. Со помош на маичка добила најубави локни,а еве и како.

Аристократски: Направете елегантна фризура со која ќе блескате(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »