контактinfo@makedonijadenes.com.mk

phone-icon+389 78385060

 

Новости, иновации, едукација и вести без политика. Тоа е Македонија Денес!

Порталот Македонија Денес е медиум кој поддржува иновативни граѓани, организации и институции и е отворен за секој кој има постигнато завидни резултати, позитивни, нови и иновативни примери.

вашето име / Your Name (*)

вашиот е-маил / Your E-mail (*)

предмет / Subject (*)

вашата порака / Your message (*)