За 24 часа ова видео собрало 40 милиони прегледи! Погледнете го и ќе ви стане јасно зошто - Македонија Денес

За 24 часа ова видео собрало 40 милиони прегледи! Погледнете го и ќе ви стане јасно зошто

Опомена!!!

Ново видео со едноставен назив  “Body Image“  кое се појавило на Фејсбук страната на уметничката Џоди Стил го воодушеви корисниците на социјалните мрежи.

Кога е објавено видеото за само 24 часа го погледнале повеќе од 40 милиони пати,а поглднете и зошто.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »