Волшебно: Дали е ова најубавиот фиџет спинер на светот (видео) - Македонија Денес

Волшебно: Дали е ова најубавиот фиџет спинер на светот (видео)

Опомена!!!
Волшебен фиџет спинер поради кој горат социјалните мрежи.

Им обрнуваме внимание на сите обожаватели на Хари Потер дека оваа верзија на спинер ќе им го одземе здивот и просто ќе мораат што побрзо да ја набават.

Во време на светска манија по спинерите, идеите се непресушни. Сега е достапен „снич“ спинер кој е реплика на волшебната топка со крилја од филмот за Хари Потер.

фиџет спинер

Ова верзија на спинер ја направила компанијата UltraSpinners која поради авторските права веројатно е можела да го нарече „Снич“ туку официјалното име му е “The Brass Tattletale”.

Цената на оригиналната копија изнесува неверојатни 149 долари.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »