Во обид да гушне Лав се случило нешто неверојатно (видео) - Македонија Денес

Во обид да гушне Лав се случило нешто неверојатно (видео)

Опомена!!!

Се обидел да гушне Лав, а тогаш се случило нешто неверојатно!

Кевин Ричардс е познат по неговата неверојатна вештина да се спријателува со лавовите. Кевин се разбира со овие животни на сите нивоа: нивното однесување, нивните инстинкти и емоции.

Погледнете го овој неверојатен човек:

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »