Вистински сезнајко:Кој е убедливо најиритантен хороскопски знак - Македонија Денес

Вистински сезнајко:Кој е убедливо најиритантен хороскопски знак

Опомена!!!

Поради нивниот став и преголемиот оптимизам, тие често ги иритираат луѓето од опкружувањето.

Ако му кажете на Стрелец дека е сезнајко (дури и ако тоа не го мислите во позитивна смисла) веројатно гордо ќе се насмевне и одговори:„Јас сум експерт, жал ми е што се чувствувате загрозени поради тоа“.

Тие немаат претстава за тоа колку ги иритираат другите додека се трудат да бидат најпаметната личност во просторијата, што повеќе или помалку е цело време. Убаво е кога некој на пијачка ќе сподели некоја мудрост, но вистинско мачење е седење со Стрелец кој цела вечер ќе мудрува додека вие само сакате да се забавувате.

хороскоп

Кога Стрелецот ќе стане ентузијастичен околу нешто, нема да запре да зборува за тоа, дури и ако пристојно  му сигнализирате дека сега е веќе доста. Стрелиците се уверени дека може да ви го сменат животот, само кога би им посветиле внимание и би ги слушале нивните совети. Не се свесни колку на сите им се обраќаат од висина. Дури и ако вие сте ја прочитале книгата за која зборуваат, тоа нема да ги прекине во монологот за неа. Нема ниту да ве праша дали можеби сте ја читале.

Стрелецот е оптимистичен во тешки моменти, а пријателите ги побудалува со нивната потрга по позитивен аспект во се. Секоја непријатна случка за нив е лекција, а приказните за тоа дека самите ја привлекуваме несреќата на нивните пријатели им изгледаат како обвинување на жртвата. Немојте да сте зачудени ако Стрелецот ви каже дека самите сте виновни што некој ве малтретира како и дека решението е да се свртите кон позитивно размислување.

Ако не побарате совет од нив, ќе се навредат, а уште повеќе ќе се навредат кога ќе им кажете дека тоа е така затоа што премногу мудруваат.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »