Викторија Бекам: 7 стилски идеи на познатата модна дизајнерка за претстојната сезона!(фото) - Македонија Денес

Викторија Бекам: 7 стилски идеи на познатата модна дизајнерка за претстојната сезона!(фото)

Опомена!!!

Почетокот на септември е резервиран за одржување на модната недела во Њујорк, а во овој период во американската метропола традиционално престојува Викторија Бекам, која токму таму ги покажува своите колекции.

Заедно со својот дизајнерски тим, последната недела пред ревијата таа ги подготвува последните детали на колекциите кои од сезона во сезона се исклучително добро примени од страна на модните критичари, но исто така и од публиката.

Така беше и оваа сезона, а папараците ја следаа Викторија Бекам на секој чекор.

Ова се комбинациите на Викторија Бекам во Њујорк:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »