Видео: Погледнете ја големата колекција на Мајкл Џордан - Куќи, патики, автомобили.... - Македонија Денес

Видео: Погледнете ја големата колекција на Мајкл Џордан – Куќи, патики, автомобили….

Опомена!!!

Најдобриот кошаркар на сите времиња, Мајкл Џордан е еден од најбогатите спортисти во светот.

џордан

Неговото богатство се проценува на 1,3 милијарда долари! Тој поседува голем број, куќи, автомобили, патики, часовници, има свој НБА клуб, и уште многу други работи.Татко е на пет деца, два сина и три ќерки од двата брака, а има 54 години.

Погледнете ја оваа видео колекција каде ќе видите што всушност поседува најголемиот на сите времиња во кошарката.

10 факти кои не сте ги знаеле за Мајкл Џордан (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »