Видео: Кога фудбалот ќе го вратиме во 90-те, Мурињо и Пеп во ист клуб, а Ибра имаше свој идол! - Македонија Денес

Видео: Кога фудбалот ќе го вратиме во 90-те, Мурињо и Пеп во ист клуб, а Ибра имаше свој идол!

Опомена!!!

Некогаш во светот на фудбалот беше сосема поинакво, а дури и Зидан имаше коса!

Во 90-тите Мурињо и Пеп беа во ист клуб, а Златан Ибрахимовиќ имаше својот идол!Овие видео фотографии ќе ве натераат да ги погледнете дури два пати!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »