Видео кое со сигурност ќе го гледате со часови - Македонија Денес

Видео кое со сигурност ќе го гледате со часови

Опомена!!!

Ова видео е едно од оние кои е апсолутен  хит на социјалните мрежи. Во него има куче што танцува, Хајди Клум се фрла во базен…. и се она што  ја одбележа аудицијата на шоуто „Америка има талент“ за 2016  година:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »