Ви досадија мачкините очи? Научете го овој трик со ајлајнер кој ќе ве воодушеви (видео) - Македонија Денес

Ви досадија мачкините очи? Научете го овој трик со ајлајнер кој ќе ве воодушеви (видео)

Опомена!!!

Ако сте една од оние жени на кои им досадија мачкините очи и сакате нешто ново, ова е вистинска шминка за вас.

Во прашање е нов моден тренд кој доби целосно внимание од девојките благодарени на Јутјуберката  Jennygmakeup.

Иако наликува на регуларно нанесување на ајлајнер, наместо права линија тоа што ќе го видите во ова видео е една нова креативна верзија која ќе ве воодушеви.

Постапката е поедноставна од што можете и да замислите, само погледнете го видео и подготвени сте  за новиот тренд на кој никој нема да му одолее.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »