Ваљак кој бетонските површини ги претвора во поплочени патеки (видео) - Македонија Денес

Ваљак кој бетонските површини ги претвора во поплочени патеки (видео)

Опомена!!!

Компанијата „Маршалтаун“ го произведува „Rock ‘N’ Roller“ – иновативен производ кој пренесува шара на бетонска површина па таа изгледа како да е поплочена.

Сите ќе се сложиме дека поплочените патеки изгледаат поубаво од бетонските, но нивната изведба е комплицирана и поскапа.

Од друга страна, бетонските патеки се прават брзо. Меѓутоа, за бетонските патеки да изгледаат убаво може да се погрижи овој ваљак.Иновативен производ кој пренесува шара на бетонска површина па таа изгледа како да е поплочена.

Погледнете како функционира овој иновативен ваљак:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »