Вака во развиените земји се сади компир со помош на најсовремени машини (видео) - Македонија Денес

Вака во развиените земји се сади компир со помош на најсовремени машини (видео)

Опомена!!!

Работа во земјоделството и ден денес се смета за една од најтешки и професии кои бараат апсолутна посветеност, истрајност и сила. Меѓутоа во развиените земји се користа се помодерни машини кои може да ги заменат луѓето.

Една од нив секако е и оваа машина за садење компир.


Бонус видеа:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »