Урнебесно: Кучињата жестоко се карале и само ограда ги делела, а кога се отворила вратата? (видео) - Македонија Денес

Урнебесно: Кучињата жестоко се карале и само ограда ги делела, а кога се отворила вратата? (видео)

Опомена!!!

Територијалната одбрана е една од најсилните нагони кај кучињата и видеото тоа добро го демонстрира. Кучето со сите сили ја чувало својата територија од другите кучиња.

Единствено што ги делело била оградата и сигурно и вие помислувате  дека ситуацијата ќе ескалира кога ќе се отвори портата, но се случило нешто сосема обратно!

Кучето нешто згрешило и тоа го знае – Но, начинот на кој бара прошка ќе ви го стопи срцето (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »