Урнебесни илустрации кои ја покажуваат разликата помеѓу мажите и жените (фото) - Македонија Денес

Урнебесни илустрации кои ја покажуваат разликата помеѓу мажите и жените (фото)

Опомена!!!

Понекогаш разликите помеѓу половите се толку очигледни што стануваат смешни. Неброени се ситуациите во кои мажите и жените се комплетно различни едни од другите и токму затоа правилото дека „спротивностите се привлекуваат“ го гледаме на дело.

илустрации

Ќе наведеме некои примери кои се толку се втемелени во општеството што не е возможно да не се пронајдете. Женското „немам што да облечам“ и машкото „доаѓам за пет минути“ секогаш ќе бидат изјави на двата пола. Го најдовме одговорот за тоа како понежниот и посилниот пол се снаоѓаат во животните ситуации и како поминуваат низ нив .

Скролајте надолу и смејте се заедно со нас на смешни но брутално вистинити илустрации.

Како се гледаат себе си во огледало

илустрации

Период по раскинувањето

илустрации

Како да возбудиш жена, а како маж?

илустрации

Колку навистина бои постојат во главата на една жена

илустрации

Одење на фризер е урнебесна комедија

илустрации

Мажите ја замислуваат смртта кога ќе се разболат, а жените…

илустрации

Хахахахахахха

илустрации

Нема тука многу филозофија, а можеби и има ако се прашуваат жените

илустрации

Секој го гледа тоа што го посакува

илустрации

Спиењето за некои е чиста ноќна мора

илустрации

Треба ли нешто да додадеме на оваа урнебесна илустрација?

илустрации

Татковци против мајките

илустрации

Дали се пронајдовте во некоја од илустрациите? Не лажете, знаме дека се пронајдовте 🙂

фото: фејсбук pozzitiva

Реални илустрации: Како изгледа љубовта кога никој не гледа (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »