Урнебесна реакција на папагалот кој не сака да оди кај ветеринар го насмеа интернетот!(видео) - Македонија Денес

Урнебесна реакција на папагалот кој не сака да оди кај ветеринар го насмеа интернетот!(видео)

Опомена!!!

Ниту едно животно не сака да оди кај ветеринар, тоа ќе го потврди секој има домашен миленик. Кога ќе сфатат дека дошло време за посета на ветеринар, животните најразлично реагираат – некои тагуваат, другите бегаат за да не ги фатат, а третите се жалаат.

Поради тоа што овој папагал е вешт со јазикот, тој се решил на вербален протест. Секако избегал под масата, но запира да се жали.

Погледнете го видеото кое го насмеа интернетот.

Три мачки го опкружиле папагалот, а тоа што тој го сторил ќе ве насмее до солзи! (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »