Упорно го кријат, но Јелена на Инстаграм откри во каков луксуз живее семејството Ѓоковиќ (фото) - Македонија Денес

Упорно го кријат, но Јелена на Инстаграм откри во каков луксуз живее семејството Ѓоковиќ (фото)

Опомена!!!

Јелена очигледно сакаше да покаже дека, освен нив во комфорот ужива и некој друг…

 

Медиумите уште официјално не добија можност да влезат во куќата на Новак Ѓоковиќ, но неговата сопруга Јелена од време на време на социјалните мрежи објавува фотографии каде што може да се видат некои делови од станот.

Stefan multitasking 🙂 #piano #familymoments

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

На прв поглед, може да се заклучи дека семејството Ѓоковиќ има инвестирано многу љубов и труд за да го направат домот со интересни детали.

Ова се тие слики на Јелена Ѓоковиќ, каде ќе видите дека и синот, Стефан и кучињата уживаат во луксузот…

https://www.instagram.com/p/BFYxThtIFsC/

https://www.instagram.com/p/BBlTxsioFiw/

https://www.instagram.com/p/BBKHQQPIFqE/

https://www.instagram.com/p/_1UL60IFpH/

https://www.instagram.com/p/BAMtiLRIFmC/

https://www.instagram.com/p/BFlxOmTIFqU/

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »