Уникатен настап: Телото на овој млад танчар се витка како да е од гума (видео) - Македонија Денес

Уникатен настап: Телото на овој млад танчар се витка како да е од гума (видео)

Опомена!!!

Многумина луѓе танцуваат чисто за забава и лично задоволство. Исто така постојат и оние кои танцуваат за да забавуваат милиони луѓе. Ова младо момче е еден од оние кои припаѓаат на втората група.

Шамер Рајес има 19 години и решила да се пријави на шоуто  “Britain’s Got Talent”  и да ги маѓепса судиите со неговите танцови движења кои никогаш порано не се видени.

Погледнете го неговиот настап во ова видео:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »