Цел живот ги фрлавте картоните од јајцата, а немавте поим дека од нив се прави ова!(видео) - Македонија Денес

Цел живот ги фрлавте картоните од јајцата, а немавте поим дека од нив се прави ова!(видео)

Опомена!!!

Голем број од нас ги фрлаат картоните од јајца не размислувајќи дека тие може да се искористат и за некои други работи. Картоните од јајцата лесно може да се рециклираат, но зошто наместо тоа не направите нешто покорисно од нив?

Еве еден предлог кој нас не воодушеви!

Совет кој ќе го споделите со сите: Како да ја елиминирате мувлата и непријатниот мирис од веш машина (рецепт)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »