Тригодишната Клаудија ги има најубавите очи на светот! Поради нив е најбараниот мал модел, а на Инстаграм има повеќе од 160 000 следбеници (фото) - Македонија Денес

Тригодишната Клаудија ги има најубавите очи на светот! Поради нив е најбараниот мал модел, а на Инстаграм има повеќе од 160 000 следбеници (фото)

Опомена!!!

Оваа мало тригодишна русокоса убавица е заштитно лице на бројни големи компании.

Доволно е да погледнете само една фотографија на Клаудија Рамирез (3) и да сфатите дека таа е се само не обично дете. Иако е доста малечка, поради фотографиите на ова девојче со волшебни сини и крупни очи, профилот на нејзината мајка на Инстаграм има 161 000 следбеници.

Девојчето има уште една сестра Оливија и два брата Абел и Оливер, но таа е најмала, па можеби токму затоа и е најслатка, а јасно е дека уште од сега ужива во позирањето пред фото – апаратот.

Прогласени се за најубавото семејство на Инстаграм! Таа титула веднаш ја уновчиле на овој начин(галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »