Три мачки го опкружиле папагалот, а тоа што тој го сторил ќе ве насмее до солзи! (видео) - Македонија Денес

Три мачки го опкружиле папагалот, а тоа што тој го сторил ќе ве насмее до солзи! (видео)

Опомена!!!

Три мачки го опкружиле папагалот, а тоа што тој го сторил ќе ве насмее до солзи…

Приказна за гавранот и папагалот: Се чита за минута, а ќе научите важна животна лекција

Без оглед дали се во прашање средношколско друштво или нова работа,сите ние на почеток се докажуваме на луѓето кои не опкружуваат се со цел на некој начин да ги импресионираме. И во сето тоа понекогаш е тешко да се остане доследен на самиот себе.

Овој папагал го викаат Ајнштајн!Кога ќе слушнете како разговара со сопственичката, ќе сфатите и зошто(видео)

Овој папагал на специфичен начин ги собрал мачките околу себе и станал главна фаца за неколку секунди, а погледнете и како!

Веруваме дека добро се вклопил во новото друштво…

Папагал го чека сопственикот да се врати дома – Морате да ја погледнете неговата реакција кога го здогледал (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »