Трансформација на денот: Жена со седа коса изгледала како филмска ѕвезда по посетата на популарниот фризер!(видео) - Македонија Денес

Трансформација на денот: Жена со седа коса изгледала како филмска ѕвезда по посетата на популарниот фризер!(видео)

Опомена!!!

Трансформација на денот!

Иако црвената боја не е за секој, таа совршено и прилега на Сузан  на која и била потребна промена од секојдневната седа коса.

Нејзините кадрици се природни и кога Кристофер Хопкинс ја видел Сузан веднаш знаел што треба да стори. Таа му ја дала комплетната контрола, а резултат е импресивен.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »