Трансформација која мора да ја погледнете!Ја избричил брадата по 20 години и дури ни сопругата не го препознала (видео) - Македонија Денес

Трансформација која мора да ја погледнете!Ја избричил брадата по 20 години и дури ни сопругата не го препознала (видео)

Опомена!!!

Џеф долга низа години ја негувал својата долга брада како заштитен знак. Но, на изненадување на неговата сопруга Лори, решил да ја избричи и повторно станал маж во кој се вљубила.

-Минувам низ криза на средните години и време е да решам барем малку од настанатиот хаос“, изјавил Џеф.

Тој се појавил во шоуто на Рејчел Реј и се подвргнал на храбра трансформација во која му помогнале професионалци. Лори целото време била на негова страна, еднакво возбудена и љубопитна кога е во прашање конечниот резултат.

Кога на крајот излегол на бината, Џеф бил потполно нова личност. Од долгата коса и брада до кратка и средена коса и лице без брада.

Погледнете го видеото:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »