Трансформација: Бабата била запуштена, но има внука шминкерка!Кога ја средила, не можеле да ја одделат од огледалото (фото) - Македонија Денес

Трансформација: Бабата била запуштена, но има внука шминкерка!Кога ја средила, не можеле да ја одделат од огледалото (фото)

Опомена!!!

Трансформација на денот.

Кристи за својата баба подготвила изненадување.За нејзиниот 70 – ти роденден смислила да и подари комплетна трансформација.

Почнала од бојадисување на веѓите.

трансформација

Потоа на ред дошла фризурата.

трансформација

За да и го освежи изгледот на својата баба Кристи и ја бојадисала косата.

трансформација

Потоа на ред дојде стрижењето.трансформација

Конечно ја нашминкала. Кога се погледнала во огледалото, бабичката не можела да прекине да се гледа.

трансформација

-Не можела самата да се  препознае, изгледала како да се вратила во минатото“, кажала нејзината внука.

трансформација

(Likemag)

Трансформација: По цели 17 години нејзината баба и дошла на гости, а внуката тогаш решила комплетно да и го смени изгледот!(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »