Топ три модерни машки фризури за 2019 година(фото) - Македонија Денес

Топ три модерни машки фризури за 2019 година(фото)

Опомена!!!

Повеќето мажи имаат свој стил кој го негуваат и не сакаат да ги копираат другите, но понекогаш вреди да се побара инспирација во другите.

Подолу имате три одлични, модерни фризури на познати мажи кои секако, треба да ги земете во предвид доколку сакате нова фризура оваа 2019 година.

1 Nick Jonas

Ова е одлична фризура за мажите кои не сакаат да трошат многу време на уредување, а сеедно сакаат да изгледаат уредно. Се што ви треба е редовно шишање и редовно миење на косата и секогаш ќе изгледате одлично.

2 Ryan Gosling

Ова е класична фризура, а најмногу ја сакаат деловните мажи. Косата треба да ја поделите на страна, на која природно паѓа.

3 Zayn Malik

Повеќето мажи со здрава коса може да го имаат овој стил. Оваа фризура е стил на момчињата од бендовите од деведесеттите години, но сега доаѓа во многу помаженствен облик.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »