Топ 15: Генијални идеи за користење на секојдневни работи на начини на и не ви текнало до сега (фото) - Македонија Денес

Топ 15: Генијални идеи за користење на секојдневни работи на начини на и не ви текнало до сега (фото)

Опомена!!!

Овие генијални идеи ќе ви покажат како едноставните работи да ги искористите на поинаков начин. Овие трикови сосема сигурно ќе ви го олеснат животот.

Капа за туширање  може да ви послужи во неа да ги ставите обувките кои ќе ги носите на патување

идеи

Магнетот може да ви помогне сите метални предмети да ви бидат на едно место

идеи

Ренде може да биде одлична полица за накит

идеи

Закачалка за пешкири може да биде ѕиден држач за таблетот

идеи

Сапунот може да ви помогне да ги отстраните непријатни мириси од облеката

идеи

Додадете спајалица за да знаете каде почнува лепливата лента

идеи

Картон за јајца мое да го користите за да ги чувате божиќните украси

идеи

Со помош на обичен ластик може да направите прецизен француски маникир

идеи

Држач за документи може да го искористите за чување конзервирана храна

идеи

За да ги наострите ножиците едноставно се што треба да сторите е да исечете алуминиумска фолија на повеќе парчиња

идеи

Со помош на паста за заби можете да ги исчистите предните светла на автомобилот

идеи

Кога ќе отворите некоја кеса искористете го врвот за да го врзете пакувањето наместо тоа да го правите со ластиче

идеи

Со помош  на турпија за нокти може да ги отстраните дамките од антилоп чевли

идеи

Искористете ја алуминиумската фолија за да ги прекриете работите додека варосувате

идеи

Искористете графитен  молив за грамофонска игла

идеи

Супена лажица може да ви помогне да отворите цврсто затворена тегла

идеи

(brightside.me)

Неговото дете го прераснало креветчето и затоа овој татко решил од него да направи нешто генијално (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »