Тинејџерка целосно ја реновирала старата студентска соба – погледнете како сега изгледа, ќе ве остави без коментар (фото) - Македонија Денес

Тинејџерка целосно ја реновирала старата студентска соба – погледнете како сега изгледа, ќе ве остави без коментар (фото)

Опомена!!!

Заминувањето на колеџ е интересно животно искуство. Одите во нов град, запознавате нови луѓе и започнувате едно интересно ново поглавје во вашиот живот. Сето тоа би било совршено, доколку ги нема грдите, стари соби и апартмани во кои многумина студенти се принудени да живеат.

Студентите обично немаат многу пари за да го претворат својот нов дом во удобно место за живеење. Но со малку желба и добро чувство за внатрешен дизајн, некои студенти прават чуда и комплетно го трансформираат своето ново  место за живот.

соба

Запознајте ја Скајлар Банц , тинејџерка која како и сите други едвај чекала да замине од дома и тргне на факултет.

Но нејзиниот прв впечаток кога дошла на Универзитет во Тексас не бил добар. Кога таа и нејзината цимерка ја отвориле вратата на 50 години старата соба биле шокирани.

соба

Бојата на ѕидовите била излупена, плафонот бил шарен, подот бил грд, а мебелот, два кревети и две маси никако не им се допаднале.

соба

Знаеле дека мораат нешто да преземат. Со помош на уште пет луѓе, напорно работеле следните 20 часа.

Обновата чинела 500 долари и кога завршиле било невозможно да се препознае собата.

соба

Просто е неверојатно дека ова е истата соба во која Скајлар требало да живее со цимерката.

Фото: Makeup By Sheila (Facebook)

Егзотична билка во вашиот прозор – Научете како самите да одгледате калинка од семка (фото упатство)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »